Estrena en la dansa amb nota

El passat cap de setmana les més grans del Grup Gimnàstica Artística Sant Gregori van participar, per primera vegada, en la IV edició del Campionat Coreogràfic de Dansa, organitzat a l’Auditori de Girona. Les de la Vall de Llémena van prendre-hi part en la categoria Modern Junior per equips. Un conjunt format per la Diana Solés, l’Elisabet Pujol, la Júlia Roch, l’Emma Ramírez, la Irene Costa, l’Aina Kolkman, la Carla Bonaventura i l’Helena Gayolà. Durant aquests últims mesos, les gimnastes han estat treballant molt la dansa, ja que és una part molt important de la gimnàstica artística.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Tot l’esforç i les ganes que hi han dedicat ha tingut la seva recompensa, aconseguint el quart lloc. “Estem molt orgulloses d’elles, les felicitem per la valentia que ha suposat participar en una disciplina tan diferent a l’habitual i més tenint en compte el calendari de competicions tant atapeït que tenim. Competir amb ballarines de tot Catalunya i fer-ho tan bé té molt de mèrit”, asseguren les entrenadores.

Cal recordar que aquest diumenge 4 de juny tindrà lloc el Festival de Cloenda del Grup Gimnàstica Artística Sant Gregori (18.30h):

Gimnàstica

Deixa un comentari