Cauen en el darrer partit del curs

El primer equip ha tancat aquest diumenge a Porqueres la temporada. Un duel en què els locals havien de guanyar per assegurar-se el campionat a l’ascens a Segona Catalana i així ha estat, ja que el Porqueres s’ha imposar per 3-0 als d’Albert Parés.

Un duel en què els blaugranes no han pogut redreçar la mala ratxa de les darreres jornades -amb cinc partits sense conèixer la victòria i tres derrotes consecutives- i han tancat la temporada amb una derrota a casa del campió del grup 17 de Tercera Catalana. Això no treu que els d’Albert Parés han realitzat una gran segona volta.

En aquest darrer partit, el Sant Gregori s’ha vist sorprès ràpidament per un gol inicial dels locals, al minut 2 i un altre al minut 7. Dues dianes que posaven molt de cara el partit pels locals. Els d’Albert Parés ho han intentat fins al final, però el Porqueres ha pogut marxar al descans amb 3-0.

​Un resultat que ha pesat massa als de la Vall de Llémena en un enfrontament en què la novetat ha estat sota pals, amb Jose defensant la porteria blaugrana. D’aquesta manera, el primer equip tanca la temporada en cinquena posició i 52 punts en 34 jornades (15 victòries, 7 empats i 12 derrotes).