Carta de comiat

CARTA DE COMIAT:

Hola a tothom,

La Llémena Esportiva, un projecte que sorgia el maig del 2015 d’un Treball Final de Grau d’un jove periodista de Sant Gregori acabat de sortir de la universitat. Aquest era l’inici d’aquest espai que ha anat creixent gràcies als prop de 3.000 seguidors a les xarxes social que heu fet possible que anés evolucionant.

Com a iniciador i responsable fins avui d’aquest projecte vull agrair a tothom qui ha permès que un simple treball d’universitat es convertís en una passió i un espai de referència per a l’esport de la Vall de Llémena. Des dels qui vau col·laborar en la part teòrica del projecte fins als esportistes que heu fet possible que això tingués sentit. I a les moltes persones anònimes que m’animàveu a seguir endavant amb el projecte.

Per motius professionals em veig obligat a abandonar el projecte, però La Llémena Esportiva encara li resta molta corda per davant. L’Ajuntament Sant Gregori se’n farà càrrec per tal que els qui ho desitgeu pugueu seguir al dia de tot el que envolta l’esport a la Vall, i en especial a Sant Gregori com a punt neuràlgic de l’esport i seu de les entitats esportives.

Fins aviat, un sincer agraïment a tothom i visca la Vall de Llémena i l’esport!

Sergi

25 de juliol del 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s