Ambient d’escacs a Sant Gregori

Aquest dissabte 20 es va celebrar a Sant Gregori, la primera prova del Campionat Provincial d’escacs actius. La participació va ser de 42 jugadors, entre ells  un Mestre fide i  dos mestres catalans amb 19 per sobre dels 2000 punts ELO.

El guanyador va ser el mestre fide Jordi Cuadras del Figueres, amb 8 punts, que va ser també el primer veterà. En segon lloc es va classificar Jordi Bigas del Guixolenc, amb 7 punts. Al tercer lloc, el mestre català Albert Muratet del Banyoles, amb 6,5 punts. El primer classificat del tram ELO fins 1999 va ser Salvador Alarcón del Santa Eugènia, amb 6 punts i 7è a la general.

El pimer del Tram ELO fins 1899 va ser Joan Tubert del Cassà, amb 4,5 punts, va ser també el primer sub-14, i 22 de la general. El primer del tram ELO fins 1799, Alex García del Santa Eugènia, amb 5,5 punts i 13 de la general. El primer del tram fins 1699, Leandro Alcaraz del Figueres, amb 4 punts i 30 de la general.

Per la seva part, el primer sub-12 va ser Juan Alberto García, de l’Alt Empordà, amb 4 punts i 25 de la general. La primera femenina va ser Laura García del Sant Gregori amb 5,5 punts, 10a de la general, i la primera classificada local. El trofeu al primer local va ser per Antoni Foix del Sant Gregori amb 3 punts, i 37è de la general. També va jugar pel Sant Gregori Miquel Farré amb 3 punts. Una bona jornada d’escacs amb molta competitivitat, i excel·lent nivell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s