Jordi Arzoz: “Hi ha un gran ambient al Club Tennis Sant Gregori i això és clau”

Fa 18 anys que viu a Sant Gregori i està vinculat amb el Club Tennis Sant Gregori des dels seus inicis, el 2008. Jordi Arzoz és el nou president del CT Sant Gregori en substitució de Joan Soler, màxim representant de l’entitat les darreres sis temporades.

Arzoz també ha estat dins la junta del Club, fa tres anys com a tresorer i set com a vocal. Així doncs, la transició no sembla que hagi de ser un problema per una entitat que segueix creixent i recull els fruits de la feina ben feta. La Llémena l’ha entrevistat per conèixer-lo de més a prop i saber quines són les perspectives de futur de l’entitat.

-Fa pocs dies estàs al càrrec. Quin és el teu gran objectiu com a president?

Ara fa tot just un parell de setmanes que va finalitzar el procés d’elecció de la nova junta i continuem amb la gestió la mateixa gent que formàvem part de la junta anterior amb petits canvis. Un dels objectius principals és fer arribar la pràctica d’aquest esport a tanta gent del poble com sigui possible, sobretot als més joves a través de l’escola de tennis.

-Què és el que et va motivar a presentar-te com a candidat?

Quan es van convocar les darreres eleccions en Joan Soler, president sortint, ens va dir que no s’hi presentava, ja que després de sis anys era moment de passar el relleu a algú altre. Els membres de la junta ho vam parlar, i tots vam estar d’acord a presentar-nos per continuar amb la gestió del club, i jo com a president. Va ser una decisió col·lectiva com sempre hem fet amb qualsevol assumpte que hem tractat.

-En Joan Soler portava sis anys al càrrec. Desitjaries estar-hi tantes temporades, menys o més?

Més que desitjar-ho hi estaré el que calgui o sigui necessari, tots hem de posar voluntat per a que les coses vagin endavant, d’una manera o altre sempre hi seré per donar un cop de mà al Club Tennis Sant Gregori.

IMG_1111
Joan Soler, president sortint, a l’esquerra i Jordi Arzoz, nou president, a la dreta

-Pel que fa als diversos equips del club, quina valoració fas de la seva temporada?

Independentment dels resultats, que n´hi ha hagut de molt bons amb algun ascens de lliga inclòs, el que millor valoro és el bon ambient entre els membres dels diversos equips. Des de fora un pot pensar que es tracta d’un esport individual, quan la realitat és que el recolzament, suport i ànims que et poden transmetre els companys poden fer canviar el resultat d’un partit.

Per altra banda, com a Club, estem molt contents de la col·laboració i suport que ens ofereix l’Ajuntament de Sant Gregori amb el qual mantenim una molt bona relació.

-Tens pensat algun canvi a curt o a llarg termini?

La junta actual tenim diverses idees i projectes que s’han de treballar abans que vegin la llum. Preferim fer publicitat d’allò que segur puguem realitzar, com ara esdeveniments, clínics, tornejos i altres activitats per promocionar el tennis.

-Finalment, un desig que tinguis pel CT Sant Gregori…

El meu desig és que continuï creixent dins del bon ambient amb el que hem viscut fins ara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s