El Pals capgira l’avantatge

El segon equip de l’AE Sant Gregori va caure al Municipal per 1-2 davant el el Pals Atlètic A en un matx en què els homes de David Antó es van avançar amb una diana de Sergi Muñoz des de l’interior de l’àrea. L’1-0 dels blaugranes al minut 35 deixava el partit de cares pels de la Vall de Llémena, que marxarien al descans manant a l’electrònic.

A la represa, els visitants serien capaços d’empatar el partit al minut 57. Tot i l’empat, el Sant Gregori B no va deixar de lluitar però es va trobar amb el segon gol visitant a poc més d’un quart d’hora pel final. Al final, els blaugranes no van poder empatar i encaixen la segona desfeta seguida que, juntament amb l’empat del Bonmatí davant el Sarrià de Ter, deixa als de la Vall de Llémena penúltims a la classificació. Aquest dissabte el Sant Gregori B visitarà el camp del FC Medes L’Estartit A (16.30h).